Öv, gyertya, hűtő, betét: nőként mindennapi életünkből ismert szavak, de ha gépjárművel kapcsolatban kerülnek szóba, mást jelentenek, mint egyébként. Naponta ülünk a volán mögé, de az autós szakszavak sokszor kifognak rajtunk.

Ezzel együtt lehet élni, amíg szerelőhöz nem kell vinni az autót, de olyankor jól jöhet a segítség. Vagy esetleg te azok közé tartozol, akik teljesen pengék alkatrészszakszókincs ügyében?

Az autós szakszókincs egy speciális világ. Mennyire vagy otthon benne?

Az értékelést lejjebb találod.

Értékelés:

0–3 találat: Mindannyiunk érdekében bízunk benne, hogy a vezetés jobban megy, mint a szakszöveg, de azért nem kell megijedni, lehet, hogy Kimi Räikkönen sem tudja pontosan, mi micsoda az autóján.

4–6 találat: Egész jó találati arány. Ha a KRESZ még ennél is jobban megy, nincs mitől félnünk az utakon.

7–10 találat: Gratulálunk! Vezető pozíciót értél el, és valószínűleg a szervizben sem fognak csőbe húzni! Balesetmentes közlekedést kívánunk!

Mentes Anyu szakácskönyvek

 

Nemes Dóra újságíró, a Mentes Anyu márka és közösség megálmodója, de mindenekelőtt kétgyerekes anyuka. Évek óta foglalkozik mentes receptekkel, és sikeresen küzd a családban felbukkanó inzulinrezisztenciával.

2020-ban megjelent első szakácskönyvét lelkesen fogadta az olvasótábor, ami újabb lendületet adott Dórának a népszerű kötet folytatásához. A második könyvben ismét olyan – természetesen mentes – kipróbált recepteket válogatott össze, amelyek az inzulinrezisztensek, cukorbetegek, vagy életmódváltók étrendjébe passzolnak.

Mentes Anyu szakácskönyve 1+2 kedvező áron online rendelhető!

hirdetés