Egy több mint kétezer négyzetméteres medencével rendelkező, legalább 2 milliárd forint értékű sváb villában lakik, a fővárosi közszolgáltatások csúcsmenedzserét pedig egy 100 milliós Bentley luxusautó kíséri.

A szerdai számban azt írta, hogy a becsapottnak és megalázottnak érző alkalmazottak levelei az újság e-mail címére hivatkoznak.

Az egyik levélíró szó szerint ezt írta: “Kedves vezérigazgató – mert így kell telefonálni más vezetőkkel, csak néhány napra, legfeljebb 1-1 órára megy el. Aztán hazamegy úszni a fűtött medencébe.”

A Metropol alkalmazottai követték őt, Márta Imre egyedül él a villában. A szomszédok azt mondják, hogy csak őt látják rendszeresen, és a kapun keresztül jön be.

Fotók bizonyítják, hogy a napközben Skoda szolgáltatást igénybe vevő Márta Imre, amint hazamegy, azonnal átül egy Bentleybe, a világ egyik legdrágább autójába.

Ez még egy kérdést hagy a munkavállalók számára. Hogyan tudnak a Márton Imre vezette fővárosi közműcégek ilyen jövedelmet biztosítani a cégvezetőnek, miközben az állami földalapkezelő, a Főtáv, a Főkert és a Temetkezési Vállalat sorozatos elbocsátásokon megy keresztül? Mi értelme van Budapesten takarékossági okokból urnákat és jegyautomatákat lebontani?